A fél popmetalcore-színtér énekel az új Don Brocóban

Mi az, ami mindig nagyot szól? Például az, ha egy banda új számában négy másik énekes is vendégeskedik, és az egészből egy kisebb alkalmi szupergrupp lesz.

És mi az még, ami mindig nagyot szól? A Don Broco új klipjei, amik évről évre csak egyre zseniálisabbak lesznek.

És mi van, ha ezt a kettőt kombináljuk? Abból lesz az Action, az angol popmetál-banda legújabb száma, amit a Dance Gavin Dance, az Issues, a Beartooth és a japán One OK Rock frontembereivel közösen követtek el. Van benne minden az *N Sync-re hajazó fülbemászástól a groove metalos, majdhogynem djentes betonozásig, a játékfigurákkal készült klipje meg amilyen agyament, pont olyan vicces is. (Az első perc csak akkor lesz érthető, ha megvan az előző album klipjeinek a történetszála, viszont ami utána jön, az bárkit úgy szétszed, mint Tyler Carter fűrészkeze.)

//www.youtube.com/watch?v=YBLW2EONSQM

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!