7 Years of Madness – Where Is Cooper szülinapi parti a Backstage Pubban

7 éves lett Európa, minden bizonnyal legjobb Alice Cooper tribute zenekara, a Where Is Cooper. A szülinaphoz természetesen parti is dukál, tehát az Alice Cooper és a Where Is Cooper rajongóknak kötelező a megjelenés szeptember 21-én a Backstage Pubban. A zenekar új setlisttel készül, a kezdés pedig pontos lesz, így ha jó helyet akarsz magadnak a színpad előtt, mindenképp érdemes a 19 órási kapunyitásra a helyszínen megjelenni.

Jegyeket elővételben is tudtok vásárolni, kedvezményes, 1500 forintos értékben itt: https://tickets.funcode.hu/event/where-is-cooper-birthday-party-0921, ugyanezért a helyszínen már 2000 forintot kell majd fizetni.

Where is Cooper szülinapi parti
2019.09.21.
Backstage Pub
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/691673704632781/


Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Metalkilincs : Hírek nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!