David Hasselhoff – Az LA Guns gitárosa, Tracii Guns, Billy Idol mellől is ismert Steve Stevens és a Ministry zenekar is játszik a Baywatch és a Knight Rider sorozatok szupersztárjának lemezén

Amióta a 2014-es Nova Rockon fellépett az Iron Maiden után, azóta tudjuk, hogy a 80 éves nagy hollywoodi-i sorozat ikonja, a Baywatch és a Knight Rider sztárja David Hasselhoff rajong a rock és metal zenéért. Pár hete pedig szinte egyként robbant fel a világ rock zenei szaksajtója, mikor a Zeit című lapnak azt nyilatkozta, hogy készülő 14. nagylemezén heavy metal nóták is helyet kapnak. Na mi ez, ha nem a hónap híre?! Az Open Your Eyes című album szeptember 27-én lát napvilágot és az albumon vendégként az LA Guns gitárosa, Tracii Guns is játszik, akárcsak a Billy Idol mellől is ismert Steve Stevens, vagy éppen a Ministry zenekar.

A lemezről már tesztelhető a címadó szám, amely eredetileg az ex-Dead Boys és ex-The Damned tagok által alapított, The Lords of the New Church nevű angol/amerikai poszt-punk, gótikus rock banda 1982-es bemutatkozó albumán szerepelt. David Hasselhoff átiratában a The Stooges gitárosa, James Williamson játszik.

David Hasselhoff – Open Your Eyes
(Szeptember 27 – Cleopatra Records)

01. Open Your Eyes (feat. James Williamson)
02. Head On (feat. Elliot Easton)
03. I Melt With You (feat. Steve Stevens)
04. Lips Like Sugar (feat. A Flock Of Seagulls)
05. Heroes (feat. Tyler Bates)
06. Here I Go Again (feat. Tracii Guns)
07. Jump In My Car (feat. Todd Rundgren)
08. Rhinestone Cowboy (feat. Charlie Daniels)
09. If You Could Read My Mind (feat. Ava Cherry)
10. Sugar, Sugar (feat. Steve Cropper)
11. Mit 66 Jahren (feat. Patrick Moraz)
12. Sweet Caroline (feat. Ministry)
13. That’s Life

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!