Az új Dying Wish album már a célegyenesben van!

Sziasztok!

Célegyenesben van az Üvöltő Sötét című új Dying Wish album megjelenése és ennek örömére szeretnénk egy rakás új infót megosztani veletek!

A három évvel ezelőtti, Tükörország lemezhez hasonlóan, ez is magyar nyelven készült és tíz dalt fog tartalmazni. Az októberi Hammerworld magazin mellékleteként fog megjelenni, de hamarosan előrendelhető lesz a limitált kiadású Digipack verzió is. A borítót Ujlaki Richárd készítette, akit a Grave Grinder Clothing, horror pólókat készítő cég fejeként ismerhettek.

Vannak fantasztikus vendégmuzsikusaink, akik felkérésünknek eleget téve, óriásiakat játszanak a lemezen:
Szijártó Zsolt (Kárpátia), Kemencei Balázs (Stonedirt/Wall Of Sleep), Cserfalvi “Töfi” Zoltán (Iron Maidnem/Denevér hangstúdió) szólógitáron tolnak valami félelmeteseket, Boros Béla (Palmetta/Denevér hangstúdió) egy szuper basszus szólót nyom, Hocza Róbert (Mytra) és Perge Adrián (Senor) pedig a billentyüs hangszereket kezelik több nótában is! Óriási köszönet nekik innen is!

A megjelenés havában lesz két budapesti bulink is, ahol már megmutatjuk az új dalainkat is, részletek hamarosan. Október elején ellátogatunk Nagyváradra, ahol a Moby Dick-el nyomunk egy bulit, november elsején pedig hazai pályán, Karcagon várunk mindenkit egy király lemezbemutató partira! Ha pedig megjelenés előtt szeretnétek belefülelni a lemez dalaiba, most megtehetitek néhány perc erejéig, az itt megosztott videóban!

Köszönjük, hogy eddig is velünk voltatok, találkozzunk a koncerteken!

Metal!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Kronos Mortus nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!