BURNOUT – Klippremier: Szívrabló

Tabasszal jelent meg a székesfehérvári Burnout zenekar legfrissebb albuma, a Végtelen, most pedig a Szívrabló című dalhoz készült el egy klipjük. Az ősz folyamán a Depresszióval fognak turnézni a srácok.


 


www.facebook.com/burnoutzene

BURNOUT - Szívrabló (a 2019-es Végtelen albumhoz)
BURNOUT - Túlélők (a 2019-es album előzeteseként)

Mong Máté énekes/gitáros: "Van hogy az ember elveszettnek érzi magát, nem tudja többé merre halad az élete, szinte külső szemlélőként, tehetetlenül figyeli, ahogy sodorja egy vízfolyam. Bolyongóvá válik saját elméjében. Pánikszerűen kezd az árral szemben úszni és görcsösen próbál kapaszkodni általa fontosnak vélt dolgokba, hátha azok megnyugvást vagy menedéket jelentenek. Aztán rájön, hogy egyszerűen csak el kell engednie mindent, felfeküdni a víz tetejére, hadd vigye az ár, és így ezután bármit csinál már, egy egész folyó ereje lesz a háta mögött. És innentől bármelyik irány, jó irány. Erről szól a Bolyongó."BURNOUT - Bolyongó (a 2019-es album előzeteseként)

 
Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!