Klipet kapott a két Killswitch-frontember közös száma

A hétvégén jelent meg a Killswitch Engage új lemeze, az Atonement, aminek most egy új klip jött ki a The Signal Fire című számához. Ugye ez az a dal, amelyikben a banda történetének két frontembere, Jesse Leach és Howard Jones együtt szerepel. Ehhez készült most egy elég egyszerű, teremben zenélős videó, amiből azért így is lejön, hogy a srácok mindent beletettek a dalba, elég csak megnézni a két énekes jelentőségteljes ökölpacsiját.

Jesse a pár hete készült interjúnkban ezt mesélte a számról:

Ez egy gyorsabb, thrashesebb darab. Mindenképp úgy akartam, hogy Howard sokat ordítson benne, aztán harmóniákat is énekel a refrénben, meg saját része is van, ahol megmutatja, mennyire vad, elvetemült módon tud ordítani. Vitathatatlanul óriási énekes, de imádom a magas ordításait, és mindenképp akartam, hogy jusson azokból. Szövegileg az összetartásról, az egységről szól. Ez egyszerűen adta magát, tekintve, hogy most hol tartunk a karrierünkben. Neki ugye ott a zenekara, a Light the Torch – egyébként pont ebből jött az ihlet a The Signal Fire dalcímhez. Szándékos szövegi utalás, mivel eleve azzal a szándékkal írtam meg a dalt, hogy majd felkérem Howardot, hogy énekeljen benne.

//www.youtube.com/watch?v=2N0ShfOOEq4

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!