HÍR: Palmetta: új énekesnővel folytatja a folk rock zenekar

Aranylemez lett az “Esztendőre vagy kettőre…” gyermeklemez

Júliusban sok év közös munka után Szebeni Szilvia és a PALMETTA közös útjai elváltak, az új frontember személyében Seregély Csillát köszönti a zenekar. Az új felállásról már hivatalos videók is készültek, sőt hamarosan még több érkezik a Barba Negra Trackes felvételekből:

▶️ Palmetta "Kavalkád" rock koncert (Pécska, 2019. június 22.)
www.youtube.com/watch?v=oMIpy21IH3U 

▶️ Palmetta - Indulj el (Rajongói felvétel, Barba Negra Track)
www.youtube.com/watch?v=gK9uWq8tBtU

A zenekar a Barba Negra Track-ben megkapta az aranylemezhez járó plakettet is Cselőtei Lászlótól, melyet az első gyermeklemezük, az "Esztendőre vagy kettőre..." után kaptak:

▶️ Palmetta - Árvalányhaj lengedez... (Live 2019)
www.youtube.com/watch?v=Wh6N2XjZmh8 

A zenekar lendülete a tagcsere miatt nem lassult le, sőt, nagy lendülettel folytatják lemezbemutató turnéjukat. A következő koncertekről és a zenekarról további infomációért érdemes ellátogatni a Palmetta honlapjára, illetve a Facebook oldalukra:
palmettazenekar.hu/koncertek/ 
www.facebook.com/palmettazenekar/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) DebRock.hu RSS nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!