DHARMA – Klippremier Ritzel Aniéktól: Infectious Substance

Substance címmel a 2018. februári HammerWorld magazin egyik extra CD-mellékleteként jelent meg a Ritzel Ani vezette Dharma harmadik albuma, a kvázi címadó dalhoz pedig most elkészült a csapat friss klipje. Ismerkedj meg vele!

A Dharma következő koncertje az Analog Music Hall-ban lesz az Országos Gothic Találkozón, szeptember 13-án, többek között a holland Blackbriar és a brit Esben And The Witch társaságában.


"Az új klipünket Domonkos Sada és Szemendrey István segítségével készítettük el. A szegedi Lightfactory stúdióban, valamint egy elhagyatott vágóhídon forgattunk, utóbbi helyszínen elég furcsa dolgokba sikerült belefutnunk... Inkább nem részleteznénk, de indokolt volt több esetben a vegyvédelmi ruha és a maszkok viselete... Ezek a bizarr körülmények kellően sötét hatást adtak, az amúgy is borult hangulatú forgatókönyvnek, amiben egy élet és halál közti küzdelmet vizionáltunk...

 


www.facebook.com/dharmaofficial

 

...A dal mondanivalója röviden annyi, ne engedd, hogy ez az egyre betegebb társadalom felesleges frusztrációkat okozzon, minek folyamatosan meghunyászkodni... ki kell állni és kiengedni az elfojtott érzéseket, ezáltal talán belső békére lelhetsz, még ha rövid ideig is. Ne mindig csak önmagadban keresd a hibákat, mert előbb-utóbb bekattansz, vagy téged emészt fel, amit odabent mélyen raktározol."

 


DHARMA - Infectious Substance (a 2018-as Substance albumhoz)
DHARMA - Black Grain (a 2018-as Substance albumhoz)
Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!