PALMETTA – Új énekesnővel folytatja a folk rock zenekar

Júliusban - sok év közös munka után - Szebeni Szilvia és a Palmetta közös útjai elváltak, az utódja Seregély Csilla lett. Az új felállásról már hivatalos videók is készültek, sőt hamarosan még több érkezik a Barba Negra Trackes felvételekből.

 


www.facebook.com/palmettazenekar

 
 


A zenekar a Barba Negra Trackben megkapta az aranylemez plakettet is az első gyermeklemezük, az Esztendőre vagy kettőre... album után.

A Palmetta lendülete a tagcsere miatt nem lassult le, sőt, nagy lendülettel folytatják lemezbemutató turnéjukat. A következő koncertekről és a zenekarról további információért érdemes ellátogatni a Palmetta honlapjára, illetve a Facebook oldalukra.
 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!