THE TUMOR CALLED MARLA – Közös miniturnéra indulnak az 58 zenekarral

A tavaly őszi 12 állomásos lemezbemutató turnét is sikerrel zárta a The Tumor Called Marla, majd felléptek az első Abaliget Prog Campen, valamint idén először a Rockmaraton Fesztiválon is. A nyárzáró budapesti koncertjükre a Tattoo The Sun Fesztiválon kerül majd sor augusztus 30-án, szeptemberben pedig elkezdődik egy korszaklezáró miniturnéjuk az 58 zenekarral karöltve.

"A The Tumor Called Marla egy 2014-ben alakult metal hatosfogat Budapestről, melynek célja egy modern metal gerincre épülő, elektronikával és popos elemekkel bőséggel fűszerezett műfaj egyensúlyának megteremtése - dupla frontemberes, férfi/női énekes duó kontrasztjával. A zenekar az elmúlt öt évben aktív résztvevője a hazai underground színtérnek, az áttörést a tavaly megjelent Limbo City címre keresztelt első nagylemezüknek köszönhetik, amely a 2018. júliusi-augusztusi HammerWorld magazin mellékleteként látott napvilágot, valamint az "év debütáló albuma" díjat nyerte a Hang-Súly Metal Awardson."

 


www.facebook.com/thetumorcalledmarlaTHE TUMOR CALLED MARLA - Temper Trap

"Az 58 egy tavalyelőtt alakult, pofátlanul fiatalokból álló énekesnős modern metal trió - a tavalyi évben már számos helyen volt lehetősége bemutatkozni, köztük az Abaliget Prog Campen és a Metal Halloweenen is. A nevük a Soroksári út 58 szám alatti próbateremkomplexum után jött, ahol is az első próbájuk volt. Rengeteg külső zenei hatás éri a zenekart, amelyekkel egyedülállóan és ízlésesen festik meg a zúzós alapokat progresszív, funky elemekkel, egy koherens masszát alkotva."

 

58 - Invisible
 

A turné minden állomásán két vendég is helyet kap, a teljesség igénye nélkül a Flout, a Heedless Elegance, a Zenemi!, valamint a Borders of Byzantium és a Waiting For Violet is.
 Turnédátumok és események:

Augusztus 30 – Tattoo The Sun Fesztivál – Dürer Kert

Szeptember 7 – Székesfehérvár, Nyolcas Műhely Vendég: Borders of Byzantium, Waiting For Violet

Szeptember 14 – Dorog, Kacsa Vendég: Borders of Byzantium, Waiting For Violet

Szeptember 20 – Dunaújváros, Kaptár Music Pub Vendég: Borders of Byzantium, Heedless Elegance

Szeptember 21 – Eger, Uránia Rendezvényközpont Vendég: Heedless Elegance, Zenemi!

Szeptember 28 – Győr, A Beton Vendég: Heedless Elegance, Flout
 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!