Last Fest Párkányban – Zord ★ Devoid ★ Last Chance ★ RiseuP ★ ChapteR 5

Egy hamisítatlan nemzetközi morcos metal fesztivál vár mindenkit augusztus 17-én a párkányi V2 Rock Pubban.

A magyar részről a Devoid (metal-hardcore) és a Zord (thrash metal), Szlovákiából Last Chance (twins metal) és a Chapter5 (funk melodic metal), Lengyelországból pedig a RiseuP ( metalcore) érkezik Párkányba, hogy a műfaj szerelmeseit szórakoztassa.

Remélhetőleg az időjárás is kegyes lesz a rendezvényhez, és 19 órai kapunyitást követően a sokan lesznek kíváncsiak a minifesztiválra, melyre a belépés ingyenes!

Augusztus 17-én tehát irány Párkány!

Esemény a Facebookon: https://www.facebook.com/events/691484907946575/
A V2 Rock Pub Facebook oldala: https://www.facebook.com/UNDERWORLD.V2.ROCK.PUB/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Metalkilincs : Hírek nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!