Fehér zaj egy másik világból – megjelent a fővárosi Kytaro első kislemeze

Február végén mutatkozott be a saját  szavaival pseudo-exotic psych-math vonalon zenélő, egyre egyedibb hangulatot és teljes mértékben nemzetközi színvonalat mutató fővárosi Kytaro zenekar. A Wasted Struggle, a duna, a Kloggs stb. tagjaiból álló trió a napokban kiadta első anyagát, a White Noise for Kids című kislemezt, melyet teljes egészében végighallgathatsz a Spotify-on. A felvételek a SuperSize Recordingban készültek, majd a keverést Mark Roberts, a masztert pedig Tim Rowkins felügyelte Brightonban.  Azúj anyag mellé egy friss videó is érkezett a Bad Settings című dalra, amely nem kevésbé zavaró és felkavaró, mint az első videó volt. Csak így tovább!

A banda június 14-én, azaz ma mutatja be a Toldiban a teljes anyagot. Utánuk a screamo/poszt-rock feltörekvő szlovák bandája, a Shallov zenekar is fellép. Minden további infót az eseménynél megtalálsz.

//www.youtube.com/watch?v=T7B_RRFf2e0

//www.youtube.com/watch?v=7z8EW7gXIXA

Navigáció / Forrás

--> Kattints ide a cikk folytatásához és eredeti helyén való megnyitásához! <--

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan elérhető RSS csatornájából került megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!