MUSLICAZ – Az első dal a kecskeméti triótól: Mindenütt jó

Mindenütt jó címmel egy szöveges videóval mutatkozik be az idén márciusban alakult kecskeméti Muslicaz trió, azaz Gábor, Gábor és Ricsi.

"Zenekarunk a triókra jellemző egyszerűséggel mutatja be, hogy a kevesebb néha több... vagy még kevesebb. Nem vágyunk nagy szeletre a tortából, tökéletesen megelégszünk egy erjedésnek indult darabkával. Nem szeretnénk beskatulyázni magunkat, a könnyűzenei élet olvasztótégelyeként gondolunk a zenekarunkra, mivel mindhárman teljesen más stílusból jöttünk. A zenéinkben örömét lelheti kicsi, nagy, örömlány és pap. A bemutatott nóta nem címadó dal, csak az első korty tőlünk..."
 


www.facebook.com/muslicazband


 

MUSLICAZ - Mindenütt jó (2019) 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!