PHOENIX RT – Új klip született: Látszatvilág

Mi kell több?! címmel tavaly decemberben jelent meg a csallóközi Phoenix RT új albuma, az első lemezük a gitáros Győrög Marcival, aki 2018 elején csatlakozott a zenekarhoz. Ismerkedj meg az új album Látszatvilág dalához készült friss klippel!

"Marci gyerekkori cimborája, a vágkirályfai Bergendi Áron /Partvonal Műhely/ főszereplésével itt a Látszatvilág klip! Hatalmas köszönet Sanyának és az Epixvideo-nak a fantasztikus munkáért, egy öröm volt számunkra együtt dolgozni!"

 


www.facebook.com/phoenixrt


 

PHOENIX RT - Látszatvilág (a 2018-as Mi kell több?! albumhoz)
PHOENIX RT - Nem idegen (a 2018-as Mi kell több?! albumhoz)
PHOENIX RT - Mi kell több?! (a 2018-as Mi kell több?! albumhoz)
PHOENIX RT - Szívemen a jel (a 2018-as Mi kell több?! albumhoz)

 
 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!