Klippel debütált a Darknet Surfer első dala – videó

Megérkezett a Darknet Surfer első dala, melyhez egy videoklipet is forgatott a zenekar.

A Darknet Surfer ismert magyar rockzenekarokból érkező zenészekből állt össze két évvel ezelőtt. A 2017-es megalakulás után a banda tavaly télen belevetette magát a munkába és idén több új dallal is előrukkol, melyek a közeljövőben egy koncept lemezen jelennek meg majd.

A szerzemények közül az első egy videoklippel debütált a Lángoló Gitárok oldalán - a zenekar ezentúl kéthavonta jelentkezik egy-egy új dallal.

A zenekar tagjai:

Budai Béla - dob
Berszán Miklós - gitár
Salim Mahboubi - basszusgitár
Oláh Szabolcs - ének (gitár)

 

 

A Klippel debütált a Darknet Surfer első dala - videó bejegyzés először a On Stage jelent meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) On Stage » On Stage - Magyar nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!