Evanescence: készül az új album!

Mint azt korábban megírtuk, az arkansasi Evanescence új nagylemezt tervez kiadni jövőre, Amy Lee pedig a közelmúltban felidézte, milyen érzés a 16 éves Bring Me To Life című, első sikereket meghozó dalt élőben előadni.

A készülő korong kapcsán a zenekar frontasszonya most a Consequence of Soundnak nyilatkozott. Elmondta: most már készen állnak arra, hogy elkezdjék írni az új albumot.

"Kísérleteztünk, kitörtünk a komfortzónánkból, rengeteg mindent kipróbáltunk. Visszatérünk a gyökereinkhez."

- magyarázta Amy.

Tény, hogy a 2017 őszén piacra dobott Synthesis valóban más lett, mint az addigi Evanescence-lemezek, hiszen egy nagyzenekar is hallható a lemezen és régi dalok újrahangszerelt változatai is helyet kaptak a korongon.

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!