Szentségtelen nagy új slágert virított a Slipknot

Új klipes dalt mutatott be a Slipknot, ráadásul az új lemezük megjelenési dátumáról és az új maszkjaikról is lerántották a leplet. Az Unsainted egyébként egy aránylag slágeres dal, nagy refrénnel, kórussal, meg mindennel, de azért a böszme riffek sem hiányoznak belőle. Az Iowa-szintű keménységnek persze a közelében sincs, hiába hangzotatja ezt Corey Taylor lépten-nyomon.

Az új album augusztus 9-én jelenik meg We Are Not Your Kind címmel, ami ugye a tavalyi All Out Life dalszövegének az egyik sora. Ennek ellenére az a dal nem is lesz rajta, hanem a következő 14 számot kapjuk:

1. Insert Coin
2. Unsainted
3. Birth of the Cruel
4. Death Because of Death
5. Nero Forte
6. Critical Darling
7. Liar’s Funeral
8. Red Flag
9. What’s Next
10. Spiders
11. Orphan
12. My Pain
13. Not Long For This World
14. Solway Firth

(Baromira reméljük, hogy az 1-es szám egy Emmure cover lesz.)

A banda június 13-án fellép Ausztriában a Nova Rockon, majd 26-án Sopronban a Volt fesztivál első napján is.

//www.youtube.com/watch?v=VpATBBRajP8

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!