Metál Pedál – Zorall Bringatúra koncertekkel – Pokolgép ★ Zorall ★ Midller ★Jockey Jokers

Aki volt már Zorall Bringatúrán, annak idén csak annyi az újdonság, hogy a Zorall mellett a Pokolgép sztárvendégeskedik az idei eseményen. Aki még nem volt, annak nem ígérhetnek mást a szervezők, mint egy felejthetetlen kalandot, azaz egy jó hangulatú tókerülő bringázást a Velencei-tónál, és a sportolás végeztével egy igazán ütős estét, június elsején a Vadszamár kempingben.

Fellép természetesen a szervező Zorall, idén először a Pokolgép, és a színpadot a Midller és a Jockey Jokers melegíti majd be.

Mint mindig, most is érdemes elővételben megvásárolni a jegyeket, hiszen május 31-ig mindösszesen 2499 forintért lehet hozzájutni. A helyszínen ugyanezért már 2999 forintot kell majd fizetni.

A részletekért érdemes a Facebook eseményre kattintani, és megtekinteni az esemény himnuszának is tekinthető Bringásdalt.

Elővét itt: https://jegy.rock1.hu/metalpedal-2019-velence_20190601
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/461422754396098/Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Metalkilincs : Hírek nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!