Temtris

Nem mostanában kezdte pályáját az ausztrál heavy metal zenekar, ugyanis immár húszéves múltra tekinthetnek vissza. Ideje, hogy nálunk is bemutatkozzanak!

A Temtris 1999-ben jött létre Wayne Campbell dobos , Anthony Fox gitáros és Genevieve Rodda énekesnő által. Először Labyrinth néven játszottak, majd Labyrinthia, végül megállapodtak a Temtris névnél. Miután még egy gitáros társult hozzájuk, rögzítették első albumukat, a 2003-as Thresholdot. Ez a lemez önerőből lett kiadva, és csak limitált példányszámban jelent meg.
Második lemezük, a 2007-es Masquerade már világszerte megjelent a Battlegod productions gondozásában.
Ezután sajnos számos tagcsere történt a zenekarban, amely hátráltatta harmadik albumuk készülését. Végül 2014-ben sikerült megjelentetni a Shallow Grave címre keresztelt anyagot. Ugyanebben az évben nagy megtiszteltetésükre az Accept előtt játszhattak Sydney-ben.
Újabb tagcserék után 2016-ban kiadták negyedik lemezüket, ez volt az Enter the Asylum. Ezután keresztülturnézták Ausztráliát, és nagyon jó visszajelzéseket kaptak a közönségtől.
A 2017-es és 2018-as év sem múlt el változások nélkül, basszusgitár és dob poszton csere történt. 2018-ban a csapat kiadta Run című kislemezét, amely nagyon jó eredményeket ért el, hat hónapon belül több mint tizenkétezer megtekintést szedett össze.
2018-ban érkezett az ötödik nagylemez, a Rapture. Ez az album világszerte nagyszerű visszajelzést kapott, több ausztrál lap az év albumának jelölte.

Tagok:
Genevieve Rodda – ének
Anthony Fox – gitár
Nik Wilks – basszusgitár
Youhan AD – dob
Anthony Hoffman – gitár

Facebook: https://www.facebook.com/Temtris/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Ladies in Rock nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!