ITT A VR the rock – Vörös Renátó & the FullNegZ

Megjelent  a Vörös Renátó & the FullNegZ dala, amihez egy videoklip is társult. A nóta egyébként magyar szöveggel készült, szóval érthető lesz mindenkinek, nem kell megijedni az angol címtől. A dal ütős hangzással van fűszerezve.

Nem maradt ki belőle az ének, sem az “ordibálás” rész sem. Reméljük nektek is tetszik, és meghallgatjátok a csapatot élőben is Április 13.- án Budapesten.

Részletesebb infó az eseményről:
https://www.facebook.com/events/409224199843495/

A dal:

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!