Retro Kocsma Tehetségkutató és Fesztivál – Pest megye legtehetségesebb fiatal zenekara kerestetik!

A tehetségkutatóra olyan főleg Maglód és környéki (Gyömrő, Mende, Sülysáp, Ecser, Pécel stb.) együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, zenélnek, vannak saját dalaik és nem rendelkeznek lemezkiadói és országos rádiós múlttal. Stílusát tekintve bármilyen lehet az induló: pop, rock, jazz, ska, hip-hop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country, stb.

Elsősorban saját zenét játszó zenekarok jelentkezését várják, így sajnos tribute és feldolgozást játszó zenekaroknak nem tudnak lehetőséget adni. A jelentkezéseket emailben várják (retrokocsmafesztival@gmail.com), a beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd az előzetes válogatás után 7 zenekar kap lehetőséget a bemutatkozásra 2019. július 6, Maglódon a Retro kocsmában- Colombus Söröző (Maglód, Bellus J. tér 3.).

Jelentkezni 2019. június 15-ig lehet. A jelentkezéshez kérnek csatolni egy zenét mp3-ban, vagy egy Youtube linket, egy fotót és egy rövid biográfiát a zenekarról.

A nevezési díj: INGYENES.

Döntőbe jutás:

A beérkezett bemutatkozó és hangzóanyagok alapján a zsűri a tervek szerint 7 zenekart juttat be a rendezvényre, akik professzionális körülmények között mutathatják meg tudásukat.

Verseny menete:

A tehetségkutató fesztivál élő döntője 1 színpadon kerül megrendezésre. A zenekarok felváltva mutatják be tehetségüket a 4 tagú zsűrinek. A fellépési sorrend sorszámhúzással dől el.

Produkcióval kapcsolatos információk:

A jelentkezőknek minimum 3 saját zeneszámot kell bemutatniuk a versenyen. A rendelkezésükre álló időt teljesen ki kell tölteniük. Irányadóként 25 perc játékidőt és 10 perc beállást jelölünk meg, ettől tetszés szerint el lehet tekinteni a 35 perces kereten belül. A fellépőknek a saját hangszereiket kell használniuk, a behangosított dobfelszerelés és hangszeralapok kivételével. Természetesen, aki saját backline-t akar használni, megteheti, de csak a meghatározott időkereten belül.

A zsűri összetétele és a díjazások hamarosan!

Az esemény Facebook-oldala

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!