MARMUNSK! – Megjelent az első album: Wish I Could Blame It All On You

Wish I Could Blame It All On You címmel megjelent a grunge/noise/heavy rock vonalas Marmunsk! trió első albuma, a 2018 elején kiadott Wasted Energies EP folytatása. A már teljes egészében végighalllgatható lemez a nuskull oldalon debütált,  s lesz lemezbemutató koncert is, március 30-án a Mika Tivadar Mulatóban, az Alone In The Moon társaságában.
(Fotó: Bikali Sándor)

Az Iklódi Tamás gitáros/énekes, Kiss Sándor basszer/vokál és Baku László dobos/vokál felállású trió 2016 őszén alakult meg - Budapesten élő nyíregyháziakból. Fő hatásaik közé olyan csapatok tartoznak, mint a Helmet, a Failure, a Barkmarket, vagy a korai Nirvana.

 


www.facebook.com/marmunsk


A lemezbemutató Facebook oldala"Lemezünk a 2010-es évek második feléről szóló korkép koncepciója mentén halad: a digitális világ okozta elidegenedésről, a kapcsolatok elhalványulásáról és az értékrendek újrarendeződéséről szól, mindez egy Y generációs nézőpontjából. Az Insta/Facebook/social media háló miatti függőségek és ennek minden egyéb hozadéka ugyanúgy felmerül a dalokban, mint az hogy a generációk közötti szakadékok mennyi fejfájást és konfliktust hoznak a ma Kelet-Európájába, vagy hogy a mai Budapesten csak minden ötödik ember tősgyökeres budapesti, hiszen a vidéki városok unalmából lassan mindenki elmenekül."
MARMUNSK! - Wish I Could Blame It All On You (2019)

 

Navigáció / Forrás

--> Kattints ide a cikk folytatásához és eredeti helyén való megnyitásához! <--

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan elérhető RSS csatornájából került megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!