GT Project lemezbemutató márciusban a Backstage Pub színpadán

A GT Project zenekar tagjai az elmúlt évtizedekben több népszerű formációban bizonyítottak  miközben meghatározó egyéniségei lettek a hazai zenei palettának. A Gönci Apuka György (gitár) és Talabér László (basszusgitár) (GT) nevével fémjelzett formációban Kalmár Géza kezeli a billentyűs hangszereket, Talabér Gábor dobol és a Felvidéki Rockszínház szólistája Kozák Péter énekel. Ezek a zenészek mind „kipróbált, öreg rókák” a szakmában. Olyan zenekarokban játszottak mint pl. a Tunyogi Rock Band, a Rolls Frakció, a P. Mobil, az Attila Fiai Társulat, de még sorolhatnánk jó néhány olyan élvonalbeli együttest melyekben kivívták a szakma és a közönség elismerését. A GT project a koncertjein saját szerzeményeivel hódítja meg a közönséget immár harmadik éve, de a zenekarra jellemző dallamos hard-rock dalok között alkalmanként felcsendülnek a magyar rockzene olyan örökzöldjei melyeket más zenekarok nem játszanak.

 https://www.facebook.com/gtprojectofficial/

Hamarosan új kiadvánnyal is jelentkezik a zenekar. A GT Project zenekar bemutatkozó albuma március közepén kerül a boltokba. A lemezbemutató koncertre március 16-án kerül sor a BackStage Pub színpadán.
Sok szeretettel várják a Hard Rock kedvelőit!

 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!