Pennhurst hírlevél

A Budapesti nu metal csapat bejelentette az újév első koncertjét! Február 14-én a Dürer Kert nagytermében, az amerikai rap-rock csapat,a HED PE előtt fogják rázúdítani a felgyülemlett energiáikat a tisztelt nagyérdeműre

A csapat egy rövid időre bezárkózott a próbaterem falai közé, hogy tavaszra elkészülhessen a Debütáló Pennhurst nagylemez, így garantálható lesz, hogy a srácok egy brutál, arcletépős bulit csinálnak majd.A koncert facebook eseménye itt található:

https://www.facebook.com/events/718999915137650/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Metalkilincs : Hírek nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!