ALL BUT ONE – Videoklipes új dal Bodor Máté nemzetközi csapatától: White Noise

White Noise címmel egy videokléippel kísért vadonatúj dallal jelentkezett az Alestorm gitáros, Bodor Máté (ex-Leander Kills, ex-Wisdom)  nemzetközi csapata, az All But One , amelynek 2017-ben jött ki a bemutatkotó albuma. A friss klipet a csapat basszusgitárosa, Lerch Péter rendezte.

Élőben is elcsípheted az All But One zenekart, március 30-án a Dürer Kertben játszanak majd a Salvus és at At Night I Fly társaságában.

All But One: Bodor Máté gitár, Joe Carter-Hawkins ének, Alapi Károly gitár, Christian Bass dobok (Heaven Shall Burn), Lerch Péter basszusgitár.

 


www.facebook.com/allbutonemusic


A márciusi koncert Facebook oldalaA zenéjében a progresszív metalt tiszta énekkel kísérő multikulti zenekart a régi barátságok hegyeket mozgató ereje és az internet segítette a munkában.


ALL BUT ONE - White Noise (2019)
ALL BUT ONE - Fire Sale (a 2017-es Square One albumhoz)


 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!