ABORTED – Klippremier a belga death metal gépezettől: Deep Red

A belga Aborted zenekar TerrorVision című új albuma szeptemberben látott napvilágot, azóta pedig az is kiderült, hogy a death metal gépezet 2019-ben visszatér a Rockmaraton fesztiválra.

A friss lemez borítóját Par Olofsson (Exodus, Immolation, Immortal) készítette, a Deep Red nótához pedig most egy klip is elkészült. Ismerkedj meg vele!

 


www.facebook.com/Abortedofficial

 


ABORTED - Deep Red (a 2018-as TerrorVision albumhoz)
ABORTED - Vespertine Decay (a 2018-as TerrorVision albumhoz)
ABORTED - TerrorVision (szöveges videó a 2018-as TerrorVision albumhoz)
ABORTED - Squalor Opera (a 2018-as TerrorVision albumhoz)
 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!