Kaleikr – “Heart Of Lead” album stream

Itt a lehetőség, hogy meghallgassátok a KALEIKR Heart Of Lead” című albumát, ezt a “GOJIRA, DEATHSPELL OMEGA és maga az OPETH nyomdokaiba lépő, multi-dimenzionális támadást” (Metal Hammer).

A KALEIKR valami olyasmit alkotott, ami méltán foglal helyet az izlandi Black Metal legjobbjai között.” (Two Guys Metal Reviews)

A felvétel, keverés és maszterizálás Stephen Lockhart munkáját dicséri a Studio Emissary-ban. Az album hét nagyszerű dalt tartalmaz:

1. Beheld At Sunrise
2. The Descent
3. Of Unbearable Longing
4. Internal Contradiction
5. Neurodelirium
6. Heart Of Lead
7. Eternal Stalemate And A Never-ending Sunset

Az albumborító és a dizájn Valnoir / METASTAZIS alkotása.

A “Heart Of Lead február 15-én jelenik majd meg világszerte vinil-en, különleges kiadású vinil-en és cd-n. Az előrendelés már lehetséges az európai webshop, az észak-amerikai webshop és a Bandcamp oldaláról.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Kronos Mortus nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!