Túllépni a múltbéli hibákon – új VolumeFeeder-dal érkezett

Tavaly decemberben jelent meg a VolumeFeeder visszatérő dala, mely az első előfutára volt a hódmezővásárhelyi metálbanda februárban megjelenő nagylemezének. A srácok a hétvégén előrukkoltak az album második előzetesével, mely az I Am címet kapta, és Jaksa Róbert dobos ezt mondta róla:

Az I Am a galoppozó thrash-riffeket vegyíti a klasszikus ‘Sabbath-feelinggel, szövege pedig a múltbéli hibákon való túllépésről szól.

A No Silence stúdióban felvett lemez február 15-én jelenik meg The Element of Fire címmel, tíz tételt tartalmaz, és a videóban a borítója is látható.

A srácok legközelebb február 7-én koncerteznek Budapesten a Robotban a Shapat Terrorral és az Igorral, majd márciustól számos hazai városban bemutatják az albumot.

//www.youtube.com/watch?v=uahxS9C9SnU

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!