HELLDIVER – Dal- és klippremier: A piros, a fehér és a zöld

A túlélés záloga címmel márciusban jelenik meg a klasszikus hard rock és heavy metal elegyét játszó, motoros berkekben határainkon innen és túl jól ismert Helldiver zenekar új stúdióalbuma, a lemez első előzeteseként pedig máris megismerkedhetsz A piros, a fehér és a zöld című dalhoz készült friss klippel, amelyben - a hanganyagon és a videóban egyaránt - vendégénekesként szerepel Molnár 'Stula" Péter (Stula Rock), Magyar Csaba (Rock Fanatic) és Fehér Zsolt (Twister).

"A lemezen található számok továbbra is hangzásban és szövegvilágban egyaránt a klasszikus heavy metal életérzést és a motoros kultúrát képviselik. A sok támogatás, pozitív visszajelzés a közönség részéről segít bennünket, hogy továbbra is együtt menjünk az úton, és a közönségünk szeretete 'A túlélés záloga'!"

 


www.facebook.com/helldiverzenekar"A videoklip az összetartozást és a hazaszeretetet szimbolizálja, a középkor és a jelen találkozik benne, ahogyan azt a dal refrénje is tükrözi:

'Összetartozunk, mint az ég és a föld
Mint a három szín: A piros, a fehér és a zöld' 


HELLDIVER - A piros, a fehér és a zöld (a 2019-es A túlélés záloga album előzeteseként)


 


HELLDIVER: A túlélés záloga
(2019/03  - Nail Records)

01. Felforr a vér
02. Addig megyek
03. A túlélés záloga
04. Lehull az álarc
05. A piros, a fehér és a zöld
06. Együtt az úton
07. A vándor hazatért
08. Szavak nélkül
09. A szabadság nevében
10. Szabadon, mint a madár


 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!