PAUL GILBERT – Mesterkurzus és közönségtalálkozó Budapesten

A Mr. Big, a G3 és a Racer X gitárosa, Paul Gilbert áprilisban Budapestre is elhozza mesterkurzusát! A két órás, élőzenés eseményen Paul nemcsak egy sor nagyszerű dalt ad elő, hanem azt is megmutatja, hogy pontosan hogyan is szólaltatja meg gitárját.

A közönségtalálkozó keretében ráadásul kérdezni is lehet a zenésztől. Budapesten az A38 Hajón tartja Paul a mesterkurzust április 10-én, ahol a színpadon magyar ritmusszekció kíséri majd. Jegyek és további információk hamarosan!
 

 


Az esemény Facebook oldala

 
 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!