Butterfly a Haverockerek Tehetségkutatón!

A Butterfly Zenekar Hajdúböszörményben alakult. A jelenlegi felállásban 2017 augusztusa
óta dolgozik. Tagjai, mind a négyen szintén helybéliek, több éves zenei és zenekari tapasztalattal. Kizárólag magyar nyelvű, saját és feldolgozott dalokat játszik a poptól a hard rockig csakis élőben. Szívesen zenél kisebb klubokban, nagyobb városi rendezvényeken és országos fesztiválokon is. A saját dalok szövegeit napjaink aktualitásai, és örök klasszikus témák
ihlették (szerelem, háború, boldogság, szomorúság, stb.). Szerzői a zenekar tagjai. A csapat
fellépett már többek között a Campus Fesztiválon és az országos hírű hajdúböszörményi
Daróci Bárdos Tamás Vegyes karral is a város főterén. Tervei között szerepel minél több saját dal készítése, amelyeket videoklipp formájában is szeretne megmutatni a közönségnek. Illetve nagy, országos jelentőségű fesztiválokon is szeretné bemutatni saját egyéniségét a csapat.

Kérdeztünk pár dolgot a csapattól, ami segíthet nektek is a döntésben, hogy továbbjuttatjátok-e őket a döntőbe! Ha tetszik, amit a zenekar csinál, nyomj egy Like-ot verseny videójukra:
Mikor alakult a zenekar?
Jelenlegi felállásban 2017. augusztus óta dolgozunk.
Mi a főbb stílus amit követtek?
Klasszikus, dallamos magyar rock.
Kik a példaképek?
Deep Purple, Piramis, Queen. Az egyedi stílusuk és kitartásuk miatt.
Mik a célok a jövőben?
Minél több saját dal készítése, amelyeket videóklipp formában is megmutatni a közönségnek. Minél nagyobb ismertségre szert tenni, és így megmutatni saját dalaink egyediségét, mondanivalóját. Ne merüljön feledésbe az élő, hangszeres zene.
Szerintetek miért pont nektek kell bekerülni a nyerő 3-ba?
Meg tudjuk ismertetni a saját dalaink mondanivalóját, amelyek a hétköznapok problémáira épülnek, amik mindenkit foglalkoztatnak.
Miért jelentkeztetek a versenyre?
Minél szélesebb körben be tudjuk mutatni a zenekar egyéniségét.
Mit üzentek a közönségnek? 
A zene valódi hangszerekkel készül. Hallgassák szeretettel dalainkat!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!