QUEEN – ROGER TAYLOR NIGHT – A Backstage Pubban február 1-jén

Február 1-jén Queen - Roger Taylor night lesz a Backstage Pubban, az este folyamán - egyedülálló módon - Roger Taylor, a Queen dobosának pályafutását, szerzeményeit idézi meg egy magyar csapat, akik a Queen hazai zászlóshajójaként már 25 éve jelen vannak a színpadokon (Queen emlékzenekar, Queen Unplugged Project).

A zenekar kizárólag erre az estére tanulja meg a Roger Taylor által komponált és énekelt dalokat. A főhőst a Queen Unplugged Project koncertjein már 20 éve Roger dalokat éneklő Tollár László személyesíti meg, aki tisztában van vele, hogy hatalmas és kemény fába vágja a fejszéjét, de annyit megígérhet:" ez nagyot fog szólni".

 


A koncert Facebook oldala"Különleges eseménnyel készülünk, ilyen produkció Magyarországon még nem volt!

Egy koncert a Queen dobos, Roger Taylor dalaival!

Mint ismeretes, a Queen ütőse nem csak a dobokon alkotott nagyot, hanem zeneszerző és énekes is volt a legendás bandában. Ezen az estén, az ő általa írt és énekelt dalok hangzanak el, a 70-es évek Queen lemezeiről, Roger későbbi szólóalbumairól, valamint a The Cross nevű saját bandájától.

Roger Taylort ezen az estén a már korábban is 'a mi házi-Rogerünk' titulussal kitüntetett egykori QUP - dobos, Tollár Laci személyesíti meg, a zenekar további tagjai Töpi, Bero, Katona Gabi és Kálmán Laci pedig több évtizedes színpadi tapasztalattal és rajongással adják hozzá a zenei alapot."

 

 

Navigáció / Forrás

--> Kattints ide a cikk folytatásához és eredeti helyén való megnyitásához! <--

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan elérhető RSS csatornájából került megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!