Újra varázsol az évtized legérdekesebb avantgárd metalbandája

Új kislemezzel jelentkezett az utóbbi évtized egyik legérdekesebb avantgárd extrém metalbandája, a New York-i  Krallice. Az ötszámos Wolf EP-t alább végig is lehet hallgatni.

Az alig ismert, ám zseniális Orthelm romjain alakult zenekar a lenyűgöző 2008-as bemutatkozását követően egy kisebb hullámvölgytől eltekintve mindig meg tudta lepni a stílus szerelmeseit. Az utóbbi évekre mindez hatványozottan igaz: nem elég, hogy 2016-ban a Prelapsarian csúcsközeli lemezükkel a srácok újra felhívták magukra a figyelmet, rá egy évvel nem egy, hanem rögtön két (az egyik egy közös lemez a neurosisos Dave Edwardsonnal) felejthetetlen lemezt is kiadtak az undergorund és a mainstream magazinok (Noisey, Rolling Stone, Pitchfork stb.) szűnni nem akaró ovációja közepette. Természetesen a banda igazán csak egy szűk rétegnek tud felhőtlen örömöt okozni, ám nekik nagyon. Ha kedveled az okos, már-már zavaróan komplex, black/death-alapú megfejtéseket, a váratlan kibontakozásokat, és a sötét hangulatot, akkor mindenképpen adj egy esélyt a srácoknak.

Navigáció / Forrás

--> Kattints ide a cikk folytatásához és eredeti helyén való megnyitásához! <--

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan elérhető RSS csatornájából került megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!