THE END MACHINE – Az első dal az ex-Dokken zenészek új csapatától: Alive Today

A klasszikus Dokken felállás zenészei, George Lynch gitáros, Jeff Pilson basszer és Mick Brown dobos, valamint a Warrant énekeseként ismert Robert Mason (ex-Lynch Mob) alkotja azt a The End Machine című új zenekart, amelynek bemutatkozó albuma március 22-én jön majd ki a Frontiers kiadónál. Az eredetileg Superstroke nevet használó csapat novemberben változtatta a nevét The End Machine-re, most pedig már a lemez első előzetes dalával, a videóval kísért Alive Today-jel is lehet ismerkedni.

Jeff Pilson basszer/producer: "A lemezzel nagyon elégedettek vagyunk, és noha vannak a zenében utalások a korábbi közös tapasztalatainkra, a The End machine hangzásának van saját karaktere. Ez nem csupán az ex-Dokken zenészek csapata egy másik énekessel, ahogy nem is a Lynch Mob egy új változata. Ez egy új hangzás. Mindenki remekül teljesít a dalokban, egy csomó energia és céltudatosság van bennük."

 


www.facebook.com/TheEndMachine

 


THE END MACHINE - Alive Today (a 2019-es bemutatkozó albumhoz)


  

Navigáció / Forrás

--> Kattints ide a cikk folytatásához és eredeti helyén való megnyitásához! <--

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan elérhető RSS csatornájából került megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!