KANE ROBERTS – Nita Strauss-szal egy új dal az ex-Alice Cooper gitárostól: King Of The World

The New Normal címmel január 25-én jelenik meg az egykori Alice Cooper gitáros, Kane Roberts új szólóalbuma, amelyről máris megismerkedhetsz a második előzetes dallal, a King Of The Worlddel. A szöveges vieóval kísért tételben Alice Cooper jelenlegiu gitárosa, Nita Strauss is szólózik. Az albumon nemcsak Nita Strauss a vendég, hanem Alice Cooper, Alissa White-Gluz (Arch Enemy), a Baby Metal dobosa, Aoyama Hideki, négy dalban pedig Kip Winger, aki annak idején Kane Roberts-szel egy időben játszott Alice Cooper csapatában.

Kane Roberts 1985 és 1989 között volt Alice Cooper gitárosa, a Constrictor (1986) és a Raise Your Fist And Yell (1987) lemezen játszott később pedig számos szólólemezt adott ki: Kane Roberts (1987), Saints And Sinners (1991), Under A Wild Sky (1999), New Place Now (2000) és Unsung Radio (2012).

"Épp csak három évembe telt! Bakker! A borítót talán páran egy kissé merésznek tartják majd, de tudod mi van, az én gondolkodásomat amúgy is ez jellemzi. A lemez melodikus, nyilván, de ez azért nem egy dallamos rock album. Sokkal inkább egy hard rock / heavy metal anyag - dallamokkal."

 


www.facebook.com/kane.roberts2
KANE ROBERTS feat. NITA STRAUSS - King Of The World  (a 2019-es The New Normal albumhoz)
KANE ROBERTS - Forever Out Of Place (a 2019-es The New Normal albumról)
Navigáció / Forrás

--> Kattints ide a cikk folytatásához és eredeti helyén való megnyitásához! <--

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan elérhető RSS csatornájából került megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!