DELAIN – Izlandon forgatott videoklippel egy új dal: Masters Of Destiny

Hunter's Moon címmel egy új kiadvánnyal jelentkezik február 22-én a Charlotte Wessels énekesnő vezette holland Delain, annak első előzeteseként máris itt egy új dal, a Masters Of Destiny, és hozzá a videoklip. A Hunter's Moon hivatalosan EP-ként jelenik meg, de ennél azért jóval különlegesebb, ugyanis 4 új dal stúdióverziója mellett egy Utrechtben rögzített, 10 dalos koncertanyagot is tartalmaz, és mindez beszerezhető lesz Blu-ray-jel megfejelve is. A koncertfelvétel a 2017-es Danse Macabre turnén készült, és számos dalban Marco Hietala (Nightwish) a vendég. A 4 új dal közül kettő már előzetese a Delain új stúdióalbumának, amely idén jön majd ki.

"A Masters Of Destiny egy dramatikus, filmszerű dal, amelyhez sikerült egy szintén drámai klipet forgatnunk a csodálatos Izlandon. Nem egy tipikus Delain dal ez, viszont megmutatja a csapatunk egy másik oldalát."

 


www.facebook.com/delainmusic


DELAIN - Masters Of Destiny (a 2019-es Hunter's Moon EP előzeteseként)


Navigáció / Forrás

--> Kattints ide a cikk folytatásához és eredeti helyén való megnyitásához! <--

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan elérhető RSS csatornájából került megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!