Tiszteletadás a gyerekkornak – Itt a Waklárma új klipje

Egy hónapja mutattuk be itt a Lángolón a Waklárma első nagylemezét. A csapat saját megfogalmazása szerint a zenéjükben a soul, az r’n’b, a jazz, az alter, a slam és a hip-hop tereit egyesítette. Már akkor tettünk ki videót is a premierhez, most viszont itt van az újabb klip, amiről ezt mondják:

A hip hop zene a '80-as években indult útjának igazán, mi is a '80-as években születtünk panellakókként és a stílus velünk együtt vált nagykorúvá. A klip tiszteletadás a gyerekkorunknak, amikor csak a zene és a szabadság létezett számunkra. Ezt jelképezi a 10 emeletes panelház teteje. A klipet ugyanaz a Gerócs Balázs készítette, aki az előzőt (Az első soul a.m.) is. Balázs, aki a zenekar jóbarátja, olyan előadókkal dolgozott már együtt mint Sterbinszky, Rippel Fivérek, Emilio, New Level Empire, Kozma Orsi, vagy a Balkán Fanatik.

A lemeznek egyébként csütörtökön lesz az online élő premierje, amit itt lehet majd követni.

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

--> Kattints ide a cikk folytatásához és eredeti helyén való megnyitásához! <--

Ez a cikk(részlet) a(z) Lángoló Gitárok nyilvánosan elérhető RSS csatornájából került megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!