Metal From The Modern Age 2. – A Samas már biztos fellépője lesz a márciusi fesztiválnak

„Ismerd meg a hazai mai modern metal zenekarokat, akik igenis mernek változtatni a standard, jól bevált módszereken. Lesz igazi nyak torna, mélyre hangolt gitárok, tiszta ének, hörgés, screamek, groove-ok és hatalmas metal zúzda egész este!”

A fenti mondatokkal hirdették a szervezők a Metal From The Modern Age fesztivált, amely 2018. október 26-án volt a Dürer Kertben. A Samas, a Tears of Kali, a Nest of Plagues, a Gone With The Wind és a GunSinger valóban akkorát zúzott, hogy március 22-én már jön is a folytatás. A helyszín változatlanul a Dürer Kert lesz, a szervezők pedig a jól bevált séma szerint ezúttal is egyesével adagolják nekünk a fellépők névsorát. Elsőként az előző fesztiválon is lehengerlő Samas fellépését tették publikussá, a banda pedig biztos ezúttal is arcletépő stílusban nyomul majd, főleg, hogy a dobok mögé visszakerült Szilvi.

„Az első nevünk nem más, mint a Samas, akik az előző alkalommal is hatalmasat zúztak a Dürer Kert színpadán. Rájuk tomboltatok az egyik legnagyobbat, így jönnek repetázni tavasszal!”

Navigáció / Forrás

--> Kattints ide a cikk folytatásához és eredeti helyén való megnyitásához! <--

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan elérhető RSS csatornájából került megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!