Snake Heart – 25 Év Csak Neked! – Negyedévszázados jubileumi koncert a Dürer Kertben!

A Snake Heart zenekar időről-időre megörvendezteti rajongóit egy-egy koncerttel. Legközelebb február 22-én a Dürer Kertben csíphetjük el a dallamrocker brigádot és ünnepelhetjük velük közösen a 25. születésnapjukat. Sokak örömére újra felcsendülnek az olyan nagy slágerek, mint a Tudjon élni, a Mostanában, a Vegyél a karjaidba, vagy a Mondd uram! Karácsony alkalmából azonban a srácok elővették a régóta a fiók mélyén lapult Hátszél című szerzeményt, amelyet új köntösben mutattak be a rajongóknak.

„Hello Mindenki!

Hol volt, hol nem volt a koncerteken létezett egy dalocska ami várt, hallgatott, mert valami rosszakaró újságíró rávetítette egy fiatal, törekvő zenekarra az üzenetét. A zenekar pedig nem akart siránkozónak tűnni, így hát fogta a dalocskát, és a fiókba zárta. Pedig a dal mindenkiről – a valóságról – mesélt. Telt múlt az idő, és a mese a nagy “fogadj el, és legyünk egyenlőek” jelszavak ellenére, egyre aktuálisabb lett, egyre többször, és hangosabban üvöltött a fiókbó! Majd, mikor elétek került, mindannyian kívülről tudtátok még mindig, annyi idő után is.

Mi most varrtunk neki új ruhát, hogy 2018 karácsonyán megkaphassátok tőlünk ajándékba!

Boldog Karácsonyt kívánunk!”

A jubileumi koncert Facebook oldala

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!