Protector – 2019 tavaszán jelenik meg a német thrash veteránok új nagylemeze

Summon The Hordes címmel 2019 tavaszán jelenik meg a német thrash veterán Protector új stúdióalbuma, amely már a harmadik lesz a 2011-es hivatalos visszatérés óta. A wolfsburgi csapat a másodgenerációs német thrash egyik zászlóvivője volt.

A Protector eredeti énekese, a Svédországban élő Martin Missy már 2006-tól rendszeresen fellépett a Martin Missy and the Protectors nevű csapatával, majd 2011-től már a 2003-ban feloszlott Protector nevét alkalmazta a Protectors svéd zenészeivel, a visszatérő album pedig 2013-ban jött ki Reanimated Homunculus címmel. 2015 májusában a svédországi Norrtälje-ben, a Sunlight stúdió falai között készült el az újévezred második Protector albuma. Ez végül 2016. február 26-án Cursed & Coronated címmel látott napvilágot. A producer ezúttal is Tomas Skogsberg, a mixer pedig Patrick W. Engel volt. A lemezborítót Kristian Wåhlin tervezte és illusztrálta.

A Summon The Hordes album azonban már Harris Johns producerrel készült. Harris Johns számára nem idegen a Protector, ugyanis dolgozott már velük a banda harmadik, A Shedding Of Skin címmel 1991-ben megjelent nagylemezén. A jövőre megjelenő lemezről pedig már tesztelhető a Three Legions című szerzemény:

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!