Carnal Forge – 12 év után új albummal tér vissza a svéd banda

Tizenkét év után Gun To Mouth Salvation címmel január 25-én új albummal jelentkezik a svéd death/thrasher Carnal Forge. A banda legutóbbi albuma a 2007-ben kiadott Testify For My Victims volt, 2010-ben aztán feloszlott a csapat, 2013 óta azonban újra aktívak. Idén egy új frontember állt a banda élére, Tommie Wahlberg.

Az albumot a Carnal Forge tagjai producelték. A felvételek Petri Kuusisto hangmérnök társaságában zajlottak, a svéd Studio SoundPeaQ falai között, 2017 folyamán. A keverést szintén Petri Kuusisto, valamint Jari Kuusisto és Jocke Skog nevéhez fűződik (2018 május), a maszterizálást pedig a Radionika stúdióban látta el Dino Medanhodzic, 2018 augusztusában. A lemez második előzetes dalával, a szöveges videóval kísért Reforged nótával már lehet barátkozni.

Carnal Forge – Gun To Mouth Salvation
(Január 25 – ViciSolum Productions)

01. Parasites
02. Reforged
03. Aftermath
04. Endless War
05. Bound In Flames
06. King Chaos
07. The Order
08. Hellride
09. State Of Pain
10. Sin Feast Paradise
11. The Stench

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!