TALES OF EVENING – Klippremier: Jégvilág

A két évvel ezelőtt bemutatott Jégvirág című dalhoz készült el a Tales Of Evening zenekar új klipje: "Szerettük volna, hogy legyen olyan dalunk, amely a varázslatról szól... De ez egy olyan varázslat, amelyet mindenkinek saját magának kell megtalálnia."

'A dalt először 2016-ban tettük közzé egy szöveges videóval, de akkor még nem is gondoltuk, hogy ilyen népszerű lesz... Nagyon sok embert megérintett, ezért fontosnak tartottuk, hogy készüljön hozzá egy videoklip is. Az elmúlt években sok külföldi rajongó keresett meg minket azzal, hogy nagyon tetszenek nekik a Tales Of Evening dalok. Azért is jelentős ez a dal számunkra, mert angol nyelven is elkészítettük és forgattunk hozzá klipet. Nagy munka volt, de szerintünk megérte."
 


www.facebook.com/talesofevening
 

 


TALES OF EVENING - Jégvilág (2018) 

A 2019-es év elején kezdetét veszi A fény nyomában turné; közösen indul útnak a Tales Of Evening, a Nova Prospect és a Leecher.

"A Tales Of Evening zenekarnak idén jelent meg A fény nyomában című harmadik nagylemeze, a HammerWorld Magazin extra CD-mellékleteként. A 10 várost érintő turnén nemcsak az új lemez dalai szólnak majd, hanem a korábbi lemezek, a Hajléktalan lélek és a Szilánkok klasszikusai is helyet kapnak a műsorban. A Tales Of Eveninghez két különleges hazai banda is csatlakozni fog: a csellómetalos Leecher és a 2018-as A Dal műsorban is szereplő Nova Prospect. A turné egyik állomásán, Debrecenben a Within Silence is fellép majd...A FÉNY NYOMÁBAN TURNÉ 2019
Tales Of Evening - Nova Prospect - Leecher
* + Within Silence

Február 15. Fehérvár, Ikon Klub
Február 16. Esztergom, Sportalsó
Február 22. Békéscsaba, Narancs Rock
Február 23. Debrecen, Kaptár *
Március 08. Győr, Dongó
Március 09. Szombathely, Végállomás
Április 12. Pécs, Ti-ti-tá
Április 13. Szekszárd, Est
Május 3. Zalaegerszeg, Atlantis
Május 4. Sopron, Hangár


 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!