Imperium – Új Matláry Miklós (Nevergreen) projekt a láthatáron, meghallgatható az első dal

IMPERIUM néven Nevergreen, Wisdom és Ámok tagok fogtak össze abban az új projektben, amit előbbiek billentyűse, Matláry Miklós alapított. 

Az új formáció első dala, a “Titkos háború” máris meghallgatható az alábbi linken keresztül:

 Imperium: "Titkos háború" (hivatalos videoklip):
youtu.be/ibQumIuz8K4

Az IMPERIUM szövegvilágában megtalálható a történelmi tematika, mint ahogy a szerelmi is. A zenekar májusra tervezi kiadni első nagylemezét a HammerWorld Magazin mellékleteként a NAIL Records gondozásában, amit utána a tervek szerint néhány nyári fesztiválon be is mutat a magyar rock közönségnek.

Imperium tagság:
Dr. Jekyll - ének
Matláry Miklós - billentyűs hangszerek (Nevergreen, Ámok)
Galambos Zsolt - szólógitár (ex-Wisdom)
Attila Német - dobok (Ámok)
Ispán András - basszusgitár (Ámok, ex-Deák Bill Blues Band, Divlje Jagode, Pero Deformero)
Vladimir Ruszity - gitár (ex-Nevergreen, Ámok)

 Imperium Facebook:
www.facebook.com/imperium.hu

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Kronos Mortus nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!