Tavasszal jön a Battle Beast új lemeze!

Korábban is beszámultunk arról, miszerint Noora Louhimo és zenésztársai új albumukat készítik. A frontasszony azt is elárulta egy korábbi interjúban, hogy a készülő korong epikusabb, erőteljesebb lesz, mint a 2017 februárjában kiadott Bringer Of Pain - amely a finn csapat eddigi legsokszínűbb kiadványa lett és sikeres turnét bonyolított le vele a formáció.

Most a banda felfedte a 2019. március 22-én megjelenő újdonság címét: az együttes ötödik nagylemeze -amely 11 dalt tartalmaz majd- No More Hollywood Endings címet kapta. Természetesen Nooráék a Jan Yrlund (aki olyan csapatokkal is dolgozott együtt e témában, mint a Manowar vagy a Korpiklaani) által tervezett borítót is megmutatták, íme:

battlebeasatnomorehollywoodcd.jpg

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!