CANNIBAL CORPSE – Pat O’Brien óvadék ellenében szabadlábon

A Hillsborough County Sheriff irodájának tájákoztatása szerint a Cannibal Corpse gitárosát, Pat O'Brient már pénteken szabadlábra helyezték, miután kifizették az 50 ezer dolláros óvadékot. A korábban O'Brien ellen felhozott vádak, a hivatalos személy ellen elkövetett támadás és a betörés, továbbra is érvényesek, a tárgyalás időpontját még nem határozták meg.

Mint ismert, a múlt hét hétfőjén Pat O' Brien floridai háza eddig nem tisztázott körülmények között kigyulladt, az ott tárolt lőszerek és a hadseregnél alkalmazotthoz hasonló lángszórók miatt pedig az oltás komoly nehézségekbe ütközött. Közben a gitáros  betört egy közeli házba és az ott lakók szerint nemcsak erőszakosan viselkedett, az egyik lakót földre lökte, hanem elég bizarr módon is, mintha valaki üldözné. Később a rendőrök a háza közelében, egy kerítés mögött rejtőzködve találták meg O'Brient, aki késsel a kezében szaladt feléjük, így előbb sokkolóval ártalmatlanították, majd letartóztatták. 

 

 


 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!