Szólólemezt ad ki a Lamb of God gitárosa, Chester Bennington is énekel rajta

A Lamb of God gitárosa, Mark Morton bejelentette, hogy a jövő márciusban szólólemezt ad ki, a címe Anesthetic lesz. A LoG lemezeiért is felelős Josh Wilbur producerrel készült anyagon egy egész seregnyi vendégénekes szerpel majd. Köztük van Chester Bennington a Linkin Parkból, aki alig pár hónappal a halála előtt stúdiózott együtt Mortonnal, plusz feltűnik még a Papa Roach-os Jacoby, Chuck Billy a Testamentből és Myles Kennedy is.

Mark azt mondja, maga a lemez alapvetően egy hagyományos rockosabb, hol bulisabb, hol elszállósabb, hol meg konkrétan metálos dalokkal. Az utóbbiak közé tartozik az elsőnek kiadott előzetes szám, az Alissa White-Gluzzal (Arch Enemy) és Randy Blythe-jal (szintén Lamb of God) készült Truth Is Dead, ami igazából akár egy dallamosabb LoG-számnak is elmenne. Amúgy nagyon jól működik benne a két énekes hangja.

A számlista a vendégénekesekkel:

1. Cross Off (feat. Chester Bennington)
2. Sworn Apart (feat. Jacoby Shaddix)
3. Axis (feat. Mark Lanegan)
4. The Never (feat. Chuck Billy + Jake Oni)
5. Save Defiance (feat. Myles Kennedy)
6. Blur (feat. Mark Morales)
7. Back From The Dead (feat. Josh Todd)
8. Reveal (feat. Naeemah Maddox)
9. Imaginary Days
10. Truth Is Dead (feat. Alissa White-Gluz + Randy Blythe)

//www.youtube.com/watch?v=KO5lvmJU29c

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!