Rockmaraton 2019 – Újabb neveket jelentettek be érkezik a Rhapsody, a Wolfheart, a Booze & Glory és még 11 hazai csapat!

Ugyan még nincs Karácsony se, de a jövő évi program nagyobbik részét már bejelentette a Rockmaraton – most a külföldi csapatok táborát egy olasz szimfonikus metal, egy finn melodikus death metal és egy brit street punk csapattal növelték meg és itthonról is megérkezett a már szokásos újabb 11 zenekar listája. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy 2019. július 8-13 között érkezik a Szalki-szigetre a Rhapsody, a Wolfheart és a Booze & Glory. A hazai csapatok táborát pedig ezek a zenekarok bővítik tovább: Akela, Andartar, Dystopia, Hétköznapi Csalódások, Leecher, Mobilmánia + Vikidál Gyula, Niburta, Omega Diatribe, Rebel, Red Swamp, Stubborn. Ezzel már 77-re nőtt a jövő évi fesztiválon fellépő magyar zenekarok létszáma.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hírek nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!