POWERWOLF – A sikerturnén készült az új klip: Stossgebet

Az ultrasikeres The Sacrament Of Sin lemez szintén ultrasikeres Európa-turnéján készült a Powerwolf friss klipje a Stossgebet dalhoz - ismerkedj meg vele!

"Az utóbbi hónapokra visszatekintve, arra kellett rájöjjünk, hogy a legjobb rajongókkal vagyunk megáldva. A Wolfsnächte Tour 20 állomásából 18-on totális telt ház volt! Köszönjük!"

 


 

www.facebook.com/powerwolfmetal

 


POWERWOLF - Stossgebet (a 2018-as The Sacrament Of Sin albumhoz)
POWERWOLF - The Sacrament Of Sin (a 2018-as The Sacrament Of Sin albumhoz)
POWERWOLF - Killers With The Cross (a 2018-as The Sacrament Of Sin albumhoz)
POWERWOLF - Incense & Iron (szöveges videó a 2018-as The Sacrament Of Sin albumhoz)
POWERWOLF - Fire & Forgive (a 2018-as The Sacrament Of Sin albumhoz)
 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!