Vltimas – Dalpremier – Praevalidus

A Season Of Mist kiadó bejelentette, hogy 2019. március 29-én jelenik meg egy új zenekar, a Vltimas első albuma, a csapatot pedig akár szupergrupnak is nevezhetjük, ugyanis David Vincent (ex-Morbid Angel), Rune “Blasphemer” Eriksen (ex-Mayhem, Aura Noir) és Flo Monier (Cryptopsy) egyesítették erőiket. A Jaime Gomez Arellano hangmérnök közreműködésével rögzített Something Wicked Marches In albumról ma közzétették a Praevalidus című brutalitást.

Októberben a zenekar gitárosa, Eriksen a következőket fűzte az új szupergrupphoz:

“Nagyon intenzív másfél éven vagyunk túl, ami rengeteg tervezéssel, kemény munkával, áldozatokkal és persze sok utazással telt mindhármunk részéről. Úgy gondolom, ezt mind a hármunk nevében mondhatom. Mindenesetre a fenevadat megidéztük és felvettük, a végeredménnyel pedig teljes mértékben elégedett vagyok. Szerintem érződik rajta, hogy a műfaj legjobbjaival dolgozhattam, akikkel remekül megértettük egymást és teljes erőbedobással dolgoztunk a közös célért.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!