Vltimas – Dalpremier – Praevalidus

A Season Of Mist kiadó bejelentette, hogy 2019. március 29-én jelenik meg egy új zenekar, a Vltimas első albuma, a csapatot pedig akár szupergrupnak is nevezhetjük, ugyanis David Vincent (ex-Morbid Angel), Rune “Blasphemer” Eriksen (ex-Mayhem, Aura Noir) és Flo Monier (Cryptopsy) egyesítették erőiket. A Jaime Gomez Arellano hangmérnök közreműködésével rögzített Something Wicked Marches In albumról ma közzétették a Praevalidus című brutalitást.

Októberben a zenekar gitárosa, Eriksen a következőket fűzte az új szupergrupphoz:

“Nagyon intenzív másfél éven vagyunk túl, ami rengeteg tervezéssel, kemény munkával, áldozatokkal és persze sok utazással telt mindhármunk részéről. Úgy gondolom, ezt mind a hármunk nevében mondhatom. Mindenesetre a fenevadat megidéztük és felvettük, a végeredménnyel pedig teljes mértékben elégedett vagyok. Szerintem érződik rajta, hogy a műfaj legjobbjaival dolgozhattam, akikkel remekül megértettük egymást és teljes erőbedobással dolgoztunk a közös célért.”

Navigáció / Forrás

--> Kattints ide a cikk folytatásához és eredeti helyén való megnyitásához! <--

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan elérhető RSS csatornájából került megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!