A Sum 41 és Mike Shinoda együtt játszották a Faintet

A hétvégén ment le Angliában az idei Reading fesztivál, ahol többek között a Bring Me the Horizon először játszotta el az új számát egy meglepetéskoncerten. De nem ez volt az egyetlen kuriózum, amit a fesztiválozók láthattak.

Sum 41 például a koncertje legvégén felhívta magához Mike Shinodát, és közösen nyomták el a Linkin Park 2003-as slágerét, a Faintet. Három percben, egy kicsit megvágva (az ordítós bridge kimaradt), egy kicsit elnyújtva (megkapta ugyanazt a gitárszólós befejezést, amit az LP is játszott az elmúlt években), és természetesen Chester Bennington emlékének ajánlva. Alább itt is van a BBC felvétele a dalról.

A srácok egyébként nem először zenéltek együtt Chester emlékére: tavaly októberben, a nagy emlékkoncerten Deryck Whibley és Frank Zummo dobos játszották el a Linkin Parkkal a The Catalystet.

//www.youtube.com/watch?v=kiZ3NMdxEcI

//www.youtube.com/watch?v=3_Niq44xtc8

Navigáció / Forrás

--> Kattints ide a cikk folytatásához és eredeti helyén való megnyitásához! <--

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan elérhető RSS csatornájából került megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!